IHMEMAA-RYHMÄ
KYMMENEN VUOSIKYMMENTÄ

In Laterna Magica from 29.11.2017 to 16.12.2017Ihmemaa-ryhmä järjestää Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi itsenäisyyden aikaa esittelevän valokuvanäyttelyn "Kymmenen vuosikymmentä" joulukuussa 2017 Helsingissä. Näyttelyssä tutkimme yhdessä, miten Suomi on kehittynyt ja muuttunut kymmenen vuosikymmenen aikana. Kukin ryhmän kuvaaja tuo näkemyksensä yhden vuosikymmenen ajankuvasta ja hetkistä, joista yhdessä muodostuu kuva Suomen sadan vuoden taipaleesta ja yhteisöllinen näkemys siitä, millainen Suomi on vuonna 2017.

Ihmemaa-ryhmään kuuluu kymmenen erilaista ja eritaustaista kuvaajaa, joiden yhteistyö alkoi vuonna 2010. Kaiken kaikkiaan Ihmemaa on järjestänyt yhdessä jo kuusi näyttelyä. Viimeisin niistä oli valokuvataiteilija Stefan Bremerin kuratoima "Entäs sitten!" Kaapelitehtaan Hima & Salissa Helsingissä syksyllä 2015.

Ihmemaa-ryhmän jäsenet ovat Maria Isotalo, Päivi Kahila, Juha Karttunen, Kaarina Leppämäki, Hanna Lumenkoski, Pekka Nisula, Olli Pitkänen, Jari Porkka, Seppo Tuomaala ja Kari Väisänen.


Näyttelyn yhteyshenkilö Päivi Kahila, kahila.paivi@gmail.com, 050-5965443.

Back to Mainpage